Suurin ruotsinkielinen musiikkifestivaali

Festivaali on vuosien aikana järjestetty monessa eri paikoissa, kuitenkin useimmiten Tammisaaressa. Popkalaset vieraili Porvoossa ensimmäistä kertaa 1996 ja viimeksi 2001. Koska on ehtinyt vierähtää 16 vuotta edellisestä Porvoon vierailusta, on järjestäjä Finlands Svenska Ungdomsförbund erityisen iloinen voidessaan toistamiseen esitellä Itä-Uudellemaalle legendaarista Popkalaset festivaalia. Lippuja on myynnissä sivulla lippu.fi.

Popkalaset tekee yhteistyötä kaupunkitapahtuma Moon River Porvoon kanssa.

 

JUNALLA HELSINGISTÄ FESTIVAALIALUEELLE

Nyt sinulla on oiva mahdollisuus matkustaa Helsingistä Porvoon festivaalialueelle perinteisellä lättähattu junalla! Juna lähtee Helsingistä klo 9:55, ja saapuu Porvooseen 11.40. Juna pysähtyy seuraavilla asemilla: Tikkurila, Kerava, Nikkilä, Hinthaara, Haksi ja Kiala.  Liput: 20-3 euroa riippuen mistä matkustat. Lapset 10-17 v. -50 % normaalihinnasta. Lastenvaunut ja polkupyörät tuotava matkatavaraosastoon. Kuljetus maksutta. Ryhmäalennus: vähintään 10 aikuisen ryhmä -10 % normaalihinnasta, kun yksi maksaa koko ryhmän. Hinta pyöristetään lähimpään euroon. Lastenlipuista ei ryhmäalennusta. Ei paikanvarauksia.
Lisätietoa junasta

 

BUSSILLA NIKKILÄSTÄ TAI LOVIISASTA FESTIVAALIALUEELLE

Festivaalikävijät voivat varata paikan festivaalibusseista, jotka kulkevat Nikkilästä ja Loviisasta Porvooseen sekä takaisin. Aikataulu: Loviisa - Porvoo (vanhaa tietä) ja Nikkilä - Porvoo (tie 170), lähtö 26.8 klo 15:00 bussiasemilta. Lähtö Porvoosta 27.8 klo 00:15. Voi nousta matkalle ja jäädä pois tien varrella, ilmoita vain tästä lomakkeessa. Matka maksaa 5 euroa / hlö / suunta. Paikan voi varata täyttämällä oheisen lomakkeen. Otamme vastaan varauksia kunnes bussit ovat täynnä.